На публічних слуханнях в Сенаті США звинуватили російську владу і особисто президента РФ Володимира Путіна у втручанні в президентських виборів в 2016 році.

Про це заявив заступник голови комітету Сенату з розвідки Марк Уорнер, повідомляє "Голос Америки".

Зокрема, Уорнер заявив, що засоби російської пропаганди, такі як Russia Today, "негативними новинами" нашкодили виборчій кампанії кандидата від Демократичної партії Хілларі Клінтон.

"Президент Росії Володимир Путін розпорядився побудувати ретельну цілеспрямовану кампанію, щоб підірвати наші вибори", - підкреслив Уорнер.

У той же час, глава комітету розвідки Річард Барр зазначив, що вони отримали більше тисячі документів про кібератаки, які здійснювали російські хакери в ході виборчої кампанії в США. За його словами, на вивчення цих документів піде ще кілька тижнів.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

Як повідомляв сайт Знай.ua, раніше Путін заявляв про "велику кількість" друзів Росії в США.