У соціальних мережах із захопленням відреагували на ракетний удар армії США по військовій базі Башара Асада у сирійській провінції Хомс. За ніч американський лідер Дональд Трамп став кумиром для багатьох.

Блогер Helgi Sharp написав на сторінці у Facebook, що авіаудар США став ляпасом Кремлю напередодні візиту держсекретаря Рекса Тіллерсона до Москви.

"На моїй пам'яті ще жоден американський президент не реагував на нахабство Кремля настільки швидко", - пише блогер.

Андрій Альохін вважає, що рішучі дії Трампа загострять відносини між США та Росією. У свою чергу Богдан Яременко повідомив, що наступним кроком може стати помста Асада американським військовим.

Популярні новини зараз
Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Через 2 дні після варварського застосування хімічної зброї проти цивільного населення в Сирії США нанесли ракетний удар...

Posted by Bohdan Yaremenko on Thursday, 6 April 2017

Постійний представник України при Раді Європи Дмитро Кулеба написав у Twitter, що Трамп показав свою готовність рішуче відповідати не лише на дії Росії та Сирії, а й всього світу.

"Ось ще хто мав перехопити американські Томагавки. Але теж забули надути, пішли покурити, оговтатися", - написав у Facebook російський блогер Рустем Адагамов.

Нагадаємо, що армія США випустила шість десятків ракет "Томагавк" по військовій базі Асада у провінції Хомс та знищила усю інфраструктуру. Це стало відповіддю на застосування владою Сирії хімічної зброї проти мирного населення у провінції Ідліб.

Як повідомляв портал "Знай.ua", офіційні представники Пентагону показали на відео момент запуску крилатих ракет по авіабазі у Сирії.