Екс-голова Європарламенту Мартін Шульц, якого висунули кандидатом на посаду канцлера Німеччини, розповів про виборчу програму.

Про це повідомляє Deutsche Welle.

Під час з'їзду він обіцяв представити програму влітку. У ній буде сказано про повагу і гідність, а також про справедливість. Він не збирається принижувати своїх суперників, отримавши урок від президента США Дональда Трампа. Соціал-демократична партія буде агітувати, а не працювати з "фейковими новинами".

Що про нього відомо

Протягом 22 років Шульц представляв у Європарламенті соціал-демократів. А п'ять років тому став президентом вищевказаного органу. У 2016 році він подав у відставку.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", Шульц отримав на позачерговому з'їзді партії в Берліні 100% голосів.