Британські прикордонники затримали сімох нелегалів, які намагалися потрапити до країни на човні. Вони хотіли перетнути кордон у містечку Орфорд , що розташоване у графстві Саффолк на сході Великобританії.

Про це повідомляє ВВС. За попередніми даними, затримані мали українське громадянство. Прикордонники вранці 30 квітня зафіксували сигнал лиха, який надсилав човен.

На місце події одразу направили катер берегової охорони, який відбуксував судно в Орфорд. З'ясувалось, що човен сів на мілину. На борту врятованої яхти був нанесений реєстраційний номер, що вказував на її приналежність до міста Пул на південному заході Британії.

Орфорд - невеликий порт, куди переважно причалюють невеликі прогулянкові судна. Але тут вже затримували українських нелегалів. В липні 2014 року до рук правоохоронців потрапили троє чоловіків і одна жінка. За кілька місяців їх засудили до тюремного ув'язнення за контрабанду людей й мали депортувати до України.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, двох громадян Азербайджану та Туреччини затримали прикордонники у Львівській області. Вони намагались потрапити до Польщі на заробітки.

Популярні новини зараз
Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним" Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще