Куба славиться відмінною кавою, сигарами і ромом, проте є продукт, який у багатьох країнах визнали одним з найоригінальніших - вино: кубинські майстри знають свою справу і зізнаються в одні особливості технології приготування.

65-річний засновник виноробні Ель-Канал, Орест Естевез, пишається своїм дітищем: вино славиться витонченим смаком і приємним ароматом, а секрет успіху в звичайних контрацептивах. На цій виноробні майстри використовують презервативи для накривання ферментуючих глечиків.

У посудину кладуть виноград, додають гібіскус та імбир, а горловину закріплюють латексним кондомом. Виріб повільно заповнює газ, після чого починається процес бродіння. Коли вино готове - презерватив "здувається".

Піти на такі екстремально-оригінальні заходи мешканців Куби змушує низький рівень життя в цілому і зарплат зокрема: повсякденні дрібниці стають гострим дефіцитом, не кажучи вже про вино. Така винахідливість майже вдвічі зменшує свартість вина, однак зовсім не псує його, а навпаки, покращує.

Раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що німецькі археологи виявили найдавніше в світі вино.

Популярні новини зараз
Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу
Показати ще