Народний депутат України від "Блоку Петра Порошенка" Ольга Богомолець закликала підписати петицію про реформування Національної ради з телебачення і радіомовлення.

Про це вона заявила в ефірі телеканалу "112 Україна".

"На сайті президента є петиція, яка поки не набрала необхідні 25 тисяч, але є надзвичайно важливою. Це петиція Семена Глузмана по Національній раді телебачення і радіомовлення, оскільки на сьогоднішній день у регулятора є можливість позбавляти деякі канали можливості виходу в ефір шляхом видачі або невидачі ліцензій", - пояснила народний депутат.

"Я цю петицію підписала і закликаю всіх, хто ще не підписав, зробити це, тому що не можна вручну, олігархічними ЗМІ пригнічувати все здорове, що намагається прорости. І це безпосередньо пов'язано з якістю вибору депутатів. Люди вірять у те, що їм говорять, а їм не говорять, а брешуть", - сказала Богомолець.

Читайте також: Путін, сволота, здоровий! - психіатр Семен Глузман

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Нагадаємо, на сайті президента розміщена петиція з вимогою захистити свободу слова і реформувати Національну раду з питань телебачення і радіомовлення. Автором петиції є правозахисник Семен Глузман.

Петиція подана 6 жовтня 2015 року. Для отримання відповіді від президента необхідно набрати 25 тисяч голосів.