Через співробітника берлінського аеропорту постраждало 15 пасажирів. Причиною стала неправильна утилізація балончика з перечним газом.

Про це повідомляє n-tv.

Один зі співробітників на митному контролі виявив заборонені речі у багажі одного з пасажирів. Він конфіскував газовий балончик, та замість того, щоб утилізувати його за правилами, просто жбурнув до урни, що спричинило витік газу.

15 чоловік, більшість із яких співробітники федеральної служби отримали незначні ураження та були відправлені до медиків.

Зазначається, що двоє осіб наразі перебувають у лікарні.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Халатного співробітника затримали та висувають йому покарання за умисне нанесення тілесних ушкоджень.

На ліквідацію наслідків заділи цілий наряд правоохоронців та рятувальників.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", українські аеропорти поповнились новим, одним з найбільших європейських лоукостів. З 15 березня українці можуть літати на новому ірландському літаку Ryanair.