Поліція затримала ще одного підозрюваного, який проходить у справі як організатор теракту в Стокгольмі.

Про це повідомляє Reuters. Правоохоронці встановили, що другий підозрюваний пов'язаний з першим затриманим терористом.

Поліцейські спіймали другого організатора теракту близько 23 години за місцевим часом. Він знаходився в передмісті шведської столиці - населеному пункті Хюльста.

Джерела в правоохоронних органах підтверджують, що спецоперація проводилася в рамках розслідування терористичної атаки. Але самі поліцейські поки не коментують інформацію ні про затримання, ні про самого затриманого.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, в Стокгольмі 7 квітня стався теракт. Невідомий протаранив натовп людей на вантажівці. Через трагічний інциденту влада міста ухвалила рішення зупинити весь громадський транспорт. Рух в місті виявилося паралізованим і людям довелося пішки добиратися додому.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще