Під час прес-конференції за підсумки переговорів з російським президентом Володимиром Путіним та очільником зовнішньополітичного відомства Сергієм Лавровим держсекретар Сполучених Штатів Америки Рекс Тіллерсон заявив, що в Білому домі "добре відомо" про факти втручання Росії в останні президентські вибори та злам виборчої кампанії.

"Це серйозна проблема. Це та, про яку ми знаємо", – цитує політика телеканал CNN.

Озвучення подібної інформації змусило нервувати міністра закордонних справ Росії. Сергій Лавров у свою чергу заперечив сказане американським гостем і додав, що жоден з фактів, про які йде мова, не був підтверджений.

Це не єдина різка заява Тіллерсона в ході офіційного візиту до Москви. Як писав інформаційний портал "Знай.ua", держсекретар США прямо сказав Кремлю, що на потепління російсько-американских стосунків не варто очікувати до того часу, поки не будуть виконані Мінські домовленості.

У Білому домі почали більш прискіпливо слідкувати за діями Путіна на міжнародній арені, тож надії на дружбу з Дональдом Трампом у російського президента залишається все менше.

Популярні новини зараз
Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще