Президента США Дональд Трамп заявив, що його країна готова самостійно боротися із ядерною агресією КНДР, якщо Китай відмовиться допомагати вирішувати проблему.

Про це голова Білого дому розповів в інтерв'ю Financial Times.

Крім того, заступник радника з безпеки президента США Кетлін Троя-МакФарленд повідомила про існування загрози того, що Кім Чен Ин обзаведеться ракетами, здатними долетіти до Америки ще до кінці першого терміну правління Трампа.

6 та 7 квітня у Флориді президент США зустрінеться з китайським лідером Сі Цзіньпін, де сторони обговорять стратегію боротьби із КНДР. Після неї Вашингтон має визначити дії щодо протистояння військовій агресії Кім Чен Ина.

Зазначається, що держсекретар США Рекс Тіллерсон також прибуде на зустріч, заради якої він скасував візит до міністрів закордонних справ країн НАТО у Брюсселі.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", Трамп відправив свого зятя та за сумісництвом радника Джареда Кушнера до Іраку з офіційним візитом.