Президент США Дональд Трамп обговорив по телефону з прем'єр-міністром Великобританії Терезою Мей майбутній візит державного секретаря Рекса Тіллерсона Москви.

Про це повідомила прес-служба британського уряду.

"Прем'єр-міністр і президент прийшли до угоди про те, що зараз існує вікно можливостей, коли можна переконати Росію, що альянс з Асадом більше не входить в її стратегічні інтереси", - зазначається у відомстві

Таким чином, Тіллерсон повинен переконати російську владу під час свого візиту. В ході розмови Трамп подякував Мей за підтримку після військової операції в Сирії.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", візит держсекретаря США до Москви відбудеться 12 квітня. Він має намір надати російській владі докази причетності до злочинів у Сирії. Голова бюро "Голосу Америки" у Білому домі повідомляла, що з його розкладу видалили зустріч з президентом Володимиром Путіним.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще