Президент США Дональд Трамп привітав американських військових з ракетними ударами по Сирії.

Традиційно американський президент зробив це через Twitter.

"Вітаю наших чудових чоловіків і жінок в армії з тим, що він так здорово представляли інтереси США і всього світу під час атаки в Сирії", - написав американський президент.

Нагадаємо, на цьому тижні США завдали удару по сирійській урядовій авіабазі "Шайрат". Приводом для атаки стало застосування хімічної зброї силами Асада проти мирних жителів. У свою чергу сирійський уряд заперечує, що використовув хімічну зброю.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що дочка президента США Іванка Трамп пишається рішенням свого батька запустити 59 ракет "Томагавк" по військовій базі Башара Асада в Сирії. Ми живемо в час, коли необхідно приймати важкі рішення. Пишаюся своїм батьком за небажання миритися з важкими злочинами, написала Іванка Трамп.

Популярні новини зараз
Пил, грози, спека і навіть бурі: синоптики попередили українців про аномальну погоду влітку Затримка виплат: Пенсійний фонд пояснив, що буде з пенсіями та субсидіями за травень Все, що накопичували – може зникнути: клієнти ПриватБанку втрачають заощадження ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо
Показати ще