Російські пранкери Олексій Столяров і Володимир Кузнєцов, більш відомі під іменами Вован і Лексус, нібито розіграли старшого демократа у Комітеті розвідки Сенату США Адама Шифа.

Жартівники опублікували запис розмови з американцем, в якому як слід навішали йому локшини на вуха.

Один із пранкерів представився спікером Верховної Ради України Андрієм Парубієм. Він повідомив сенатору, нібито зірки російського шоу-бізнесу Ольга Бузова, Ксенія Собчак та Аркадій Укупник зібралися підставити американського президента Дональда Трампа.

За словами пранкерів, у 2013 році на конкурсі "Міс Всесвіт" Собчак, яку жартівник назвав хрещеною донькою господаря Кремля Володимира Путіна, познайомила республіканця з Бузовою.

Та провела ніч із майбутнім президентом, зробила знімки його в оголеному вигляді та відправила їх Собчак, яка, в свою чергу, показала фото Путіну.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

До чого тут Аркадій Укупник? – запитаєте ви. Виявляється, він не хто інший, як російський розвідник, який працював під прикриттям у США.

Сенатор Шиф нібито поставився до дезінформації з усією серйозністю і пообіцяв взятися за питання найближчим часом.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", Бузова обігнала Гриби в iTunes.