Російський блогер може відсидіти більше трьох років у виправній колонії за ловлю покемонів у храмі. Саме таку міру покарання запросив прокурор під час засідання.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Доля Руслана Соколовського вирішиться вже після травневих свят: вирок планують оголосити 11 травня.

" Я шокований від можливого терміну. Я вже був у СІЗО, розумію, що це переддень пекла", - зізнається блогер.

Звинувачення любителя популярної гри Pokemon GO зводяться до того, що він образив почуття вірян (ст.148 КК РФ), а також – незаконно проводив приховану зйомку (ст.138.1 КК РФ).

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Слід відзначити, що блогер із Єкатеринбурга Руслан Соколовський ловив покемонів восени минулого року у Храмі-на-Крові. Тоді прихожани вирішили, що він нібито прирівняв Ісуса Христа до персонажів гри, а згодом у нього знайшли ручку із вбудованою камерою.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що блогера притягнули до кримінальної відповідальності через ловлю покемонів у церкві.