На узбережжі Туреччини стали з'являтися ящики з боєприпасами, які розміщувалися на борту розвідувального російського корабля Чорноморського флоту "Лиман".

Про це повідомляє "Анадолу". Один ящик прибило течією до узбережжя провінції Бурса. Його виявили рибалки в районі Карасу.

Вони розповіли про небезпечну знахідку місцевій адміністрації. Через деякий час знайшли ще два ящика з боєприпасами. Вони плавали в морі неподалік від провінції Кайнарджи.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Корабель-розвідник "Лиман" ВМС Росії затонув 27 квітня в Чорному морі. Він зіткнувся з судном "Ашот-7", який перевозив худобу на борту. Інцидент стався в 40 кілометрах від протоки Босфор в територіальних водах Туреччини. Російський корабель отримав велику пробоїну і швидко почав йти на дно.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, російський корабель "Лиман", за попередньою версією, потонув через порушення правил безпеки з боку екіпажу. Всі вони були п'яними і пізно помітили на радарах судно "Ашот-7". Екіпаж не встиг зреагувати і запобігти зіткненню.