У Польщі обрушився житловий будинок. Інцидент стався 8 квітня о дев'ятій годині за місцевим часом в місті Свебодзіце.

Про це повідомляє "Радіо Польща". За попередньою версією, причиною обвалу став вибух газового балона.

Жертвами трагедії, за даними рятувальників, стали три людини. Серед них було дві дітей. Ще чотири людини травмовані. Їх екстрено госпіталізували і точних даних про стан здоров'я постраждалих немає.

"Поки ще занадто рано говорити про причини трагедії. На даний момент ми зосереджені на тому, щоб визначити місце знаходження людей і дістати їх з-під завалів. Це те, чим ми зараз займаємося. Для нас це пріоритетне завдання », - заявив прес -секретар Державної протипожежної служби у Вроцлаві Даніель Муха.

Він зазначив, що під час обвалу в будинку було близько 15 осіб, але дані уточнюють. У рятувальній операції задіяно кілька пожежних бригад, дві пошуково-рятувальні групи та п'ять медичних вертольотів.

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, на Філіппінах стався потужний землетрус, який тривав близько 20 хвилин. Підземні поштовхи зафіксували в 90 км від столиці країни.