У Росії готується гучна відставка чиновника високого рангу. Зі своєї посади вирішив піти головний військовий прокурор Сергій Фридинський.

Про це повідомив голова комітету Ради Федерації з оборони та безпеки Віктор Озеров, передають російські ЗМІ. Фридинський вже подав заяву про відставку.

Головний військовий прокурор вирішив піти за вислугою років. Тепер його заяву повинна розглянути верхня палата російського парламенту на засіданні, яке заплановане на 26 квітня. Цією процедурою передуватиме обговоренні в комітетах з конституційного законодавства з оборони і безпеки. Засідання проведуть в закритому режимі.

Сергій Фридинський займає посаду Головного військового прокурора і заступника Генпрокурора РФ більш десяти років. Його призначили на посаду 7 липня 2006 року.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, Росія визначилася з кандидатурою постійного представника при ООН. Ним може стати заступник міністра закордонних справ Василь Небензя.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще