На сході Туреччини зазнав аварії поліцейський вертоліт. На його борту було 12 людей, які загинули в результаті авіакатастрофи.

Про це повідомляє Yenisafak. Аварія сталася в провінції Тунджелі. Вертоліт злетів з округу Пюльюмюр. Через 10 хвилин після початку польоту його втратили на екранах радара.

Губернатор провінції Тунджелі розповів, що на борту повітряного судна були суддя, сім поліцейських, один сержант і три члени екіпажу. Поки правоохоронцям і рятувальникам не вдалося відшукати уламки вертольота.

На ймовірне місце катастрофи відправили пошукову групу військових з Діярбакира. Ймовірною причиною аварії вертольота вважають несприятливі метеоумови.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, в американському штаті Меріленд розбився військовий вертоліт. В результаті загинув один член екіпажу, а ще двоє отримали поранення.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще