19 квітня в Албанії достроково завершили перший тур президентських виборів.

Про це повідомляє Албанське телеграфне агентство.

"Комітет з конституції представляє учасникам пленарного засідання відповідний звіт про підсумки завершення першого туру виборів президента", - заявила глава парламентського правового комітету Василика Хуси.

Це сталося через відсутність претендентів. Незважаючи на це, спікер парламенту Ілір Мета запропонував призначити дату другого раунду.

За інформацією AFP, президента не змогли обрати, тому що правляча партія не висунула кандидатів, щоб показати бажання вести діалог з опозицією.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Зазначимо: при наявності претендента, йому потрібно отримати мінімум 84 голосів депутатів. Чинний парламент розпустять, якщо протягом п'яти раундів у країні не визначаться з президентом.