Єгипетська армія завдала серія авіаударів по позиціях терористичної організації "Ісламська держава" на Синайському півострові. В результаті бомбардування знищено 19 бойовиків, в тому числі три ватажка ІДІЛ.

Про це повідомляє Reuters, посилаючись на джерело в єгипетській армії. Літаки завдали удару по позиціях бойовиків "Ансар Бейт аль-Макдіс". Вони в 2014 році приєдналися до терористів "Ісламської держави".

Бойовики утримували під своїм контролем частину територій Синайського півострова. Військові не розголошували імена ліквідованих ватажків. Вони тільки розповіли, що один з них був найвідомішим членом угруповання, а другий очолював "комітет по законам шаріату". Третій відповідав в терористичному угрупованні за проведення допитів.

Бойовики "Ісламської держави" поки ніяк не відреагували на бомбардування своїх позицій.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, британським поліцейським дозволили відкривати вогонь по водіях. Це допоможе правоохоронцям попереджати можливі теракти.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще