В охопленій протестами Венесуелі рівень ненависті населення до чинного президента Ніколаса Мадуро та правоохоронців, які розганяють демонстрації проти нього, досяг таких масштабів, що жителі країни взялися за самосуд.

І якщо до лідера вони дістатися не можуть, то зривають свій гнів на поліцейських. Так, користувач під ніком Страшний Бандерівець оприлюднив у своєму Twitter фотографії, на яких видно двох повністю голих чоловіків, прив’язаних до дерева. На їх спинах можна помітити сліди серйозних побоїв, бо вони сині від саден.

"Венесуела: протестуючі прив'язали голими до дерева "мусорів" диктатора Мадуро! Ось так і треба чинити з псами, які охороняють режим від людей!", – підписав знімки автор публікації.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Нагадаємо, населення Венесуели, що опинилася у глибокій економічній кризі, вийшло на вулиці після того, як стало відомо, що президент країни Ніколас Мадуро хоче взяти на себе повноваження парламенту, в якому переважає опозиція.

Під час зіткнень між громадянами та поліцією загинули щонайменше 24 людини. Їм передував марш за участю більш ніж 50 тисяч людей, незгодних з політикою Мадуро. Мітингувальники вимагали, зокрема, гарантії захисту прав людини, а також проведення нових виборів на тлі ризику дефолту Венесуели і дефіциту продовольства і ліків.

У свою чергу президент країни робить усе, аби нейтралізувати суперників на майбутніх виборах. Напередодні масової акції протесту влада заборонила лідеру опозиції Енріке Капрілесу займати державні посади протягом 15 років.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", Венесуела вирішила вийти з Організації американських держав.