Віце-президент США Майк Пенс заявив під час візиту до Південної Кореї, що "ера стратегічного терпіння" по відношенню до КНДР закінчилась.

За інформацією The Guardian, заступник голови Білого дому зазначив, що його країна і надалі підтримуватиме "залізний альянс" з Сеулом, а також прагнутиме до миру із застосуванням сили.

"Усі варіанти для досягнення мети та забезпечення стабільності та безпеки людей у Південній Кореї лежать на столі", - заявив Пенс.

Нагадаємо, що віце-президент США прибув сьогодні на американську військову базу у Південній Кореї після невдалої спроби запуску балістичної ракети у КНДР.

Як повідомляв портал "Знай.ua", держсекретар США Рекс Тіллерсон обговорив з головою МЗС Китаю Яном Цзечі напружену ситуацію на Корейському півострові.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще