Опозиційний правоцентристський рух CREO не визнав поразки кандидата в президенти Еквадору Гільєрмо Ласо, який по кількості голосів зайняв друге місце на другому турі виборів.

Про це заявив керівник партії Сесар Монжа, передають російські ЗМІ.

"На даний момент ми не можемо визнати результати виборів", - повідомив Монжа.

Він показав своїм прихильникам дві сторінки, заявивши, що говорить про виборчі акти. За його словами, до Національної виборчої ради направили неправильний акт. Справжній – свідчив про перемогу Ласо, а не кандидата від правлячої партії Леніна Моренно.

Прихильники у відповідь вигукували: "Ні фальсифікації", і закликали людей вийти на вулицю. Сам же Ласо закликав перерахувати голоси.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", правлячий президент Еквадору Рафаель Корреа підтримав перемогу свого висуванця Леніна Морено, який набрав 51% голосів. За словами Корреа, на виборах були повалені праві, хоча на їх стороні мільйони і контроль над ЗМІ.