Представники ЗМІ опублікували фото після вибуху, який прогримів сьогодні вранці, 3 травня, в столиці Афганістану Кабула.

Повідомляється, що епіцентр припав на район, недалеко від якого знаходиться посольство Сполучених Штатів. У тому ж приміщенні розташований офіс місії НАТО. В результаті трагедії загинуло вісім осіб, їхні особи встановлюються. Ще 25 отримали поранення різного ступеня тяжкості. Про це пише видання Daily Express.

За словами очевидців, вибух влаштував смертник. Місцева поліція цієї інформації поки що не підтвердила і своєї версії не висувала.

Нагадаємо, як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", метою підриву міг стати автомобіль, що належить представникам місії НАТО.

Популярні новини зараз
Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще