Балон зі скрапленим газом повністю зруйнував невелику старовинну церкву в італійському селищі Сан-Джованні-алла-Відень, що розташована неподалік від Пізи.

Він знаходився усередині приміщення і несподівано вибухнув. Легкі поранення отримала одна людина, передає місцева преса.

Що стало причиною інциденту, зараз з’ясовують правоохоронці.

Зруйнована вибухом церква була збудована у другій половині XVII століття і вважалася головним символом селища, у якому проживають 2,5 тис. людей. 6 травня мало відбутися свято, і в храмі вже готували урочисте освітлення.

Повідомляється, що в роки Другої світової війни церква вже зазнавала суттєвих руйнувань, але потім була повністю відновлена.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", вибух газового баллона в підвалі двоповерхового будинку в Кельні переполошив усе місто.