Правоохоронці проводять обшуки в головних офісах німецького автовиробника Audi. Причиною цього стали маніпуляції з тестами викидів дизельних двигунів компанії.

Про це повідомляє Deutsche Welle. Обшуки проводять в офісах компанії, що розташовані в Інгольштадті, містах земель Баден-Вюртемберг і Нижня Саксонія.

Фірма Audi входить до складу одного з найбільших німецьких концернів Volkswagen. Правоохоронці розпочали справу щодо маніпуляцій з тестами підрозділу холдингу у лютому 2017 року. Її веде прокуратура Мюнхену.

Поки правоохоронці жодним чином не прокоментували обшуки офісів автовиробника та результати перевірки.

Раніше німецький автоконцерн Volkswagen домовився з владою США про виплату штрафу через підроблення результатів тестів дизельних двигунів компанії. Цю справу охрестили "дизельним скандалом". Концерн має сплатити за порушення один мільярд доларів.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, громадян Німеччини каратимуть штрафами за розпалювання ненависті та поширення брехливих новин в соцмережах. Їх сума сягатиме кількох мільйонів євро.