У прихильників автора легендарних романів "Великий Гетсбі", "Останній магнат" та "Ніч ніжна" Френсіса Скотта Фіцджеральда з'явився серйозний привід для радощів.

Авторитетний американський щотижневий журнал The New Yorker опублікував розповідь письменника під назвою The I.O.U, написану у 1920 році і ніде раніше не друковану. В он-лайн-версії твір можна прочитати вже зараз, а на полицях кіосків номер з'явиться 20 березня.

За інформацією видання, розповідь ведеться від імені видавця, котрий готовий на будь-які кроки, аби тільки збільшити продажі. Він шукає книги, які можна було б продати в кількості півмільйона примірників. "Настав сезон романів про паранормальні явища", – цими словами закінчується твір.

У минулому році американський підрозділ видавництва Simon & Schuster анонсував збірник "Я помру за тебе", куди мали увійти неопубліковані роботи Фіцджеральда.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", видавництво Doubleday взялося надрукувати казку Марка Твена "Викрадення принца Олеомаргарина", що була написана для доньок літератора і тривалий час зберігалася в родиннму архіві.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще