Російський військовий корабель-розвідник "Віктор Леонов" знову "намалювався" біля східного узбережжя Сполучених Штатів Америки.

Останній раз він був помічений тут у лютому, за 22 кілометри від американських територіальних вод, передає телеканал Fox News.

Корабель на деякий час пропав з поля зору прикордонників, бо ставав на дозаправку в Гавані.

Цього разу судно помітили приблизно за 37 кілометрів на південний схід від бази підводних човнів ВМС США в Кінгс-Бей, штат Джорджія.

Як і минулого разу, корабель тримається на відстані 12 вузлів від вод США.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Незважаючи на постійне мелькання корабля неподалік стратегічних військових об'єктів США, в Пентагоні не схильні бачити в ньому загрозу національній безпеці і вважають, що він лише показує технічну злиденність військового морфлоту РФ.

Як писав інформаційни портал "Знай.ua", двоє співробітників російських спецслужб постануть перед американським судом за хакерську атаку на Yahoo.