Центральне командування Збройних сил США підтвердило нанесення авіаудару на півночі Сирії, але зазначили, що ціллю була не мечеть, а розташована поруч база "Аль-Каїди".

"Ми не цілились у мечеть, ми цілились у будівлю, де відбувалось зібрання і яка розташована у 15 метрах від мечеті", - цитує представника Центрального командування ЗС США Джона Дж. Томаса DW.

Зазначимо, щонайменше 42 особи загинули внаслідок авіаудару по мечеті селища Аль-Джинех у провінції Алеппо, який здійснила авіація США. Це сталося 16 березня. Ще більше 100 людей отримали поранення. Більшістю жертв є цивільні особи.

У Центральному командування зазначили, що точне місце бомбардування залишається незрозумілим, а також повідомили, що проведуть розслідування смерті цивільних осіб.

Як повідомляв портал "Знай.ua", селище, в якому здійснили авіаудар, неодноразово піддавалося авіанальотам як з боку США, так і з боку Росії і Сирії.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще