Переговори з врегулювання конфлікту на Донбасі в Мінському форматі проходять досить важко.

Про це повідомила німецький канцлер Ангела Меркель під час офіційної зустрічі з президентом США Дональдом Трампом, передає канал "112 Україна". Вона поскаржилася, що сторонам не вдалося досягти всього, як планувалося в Мінських домовленостях.

"Ми не досягли всього того, що хотіли в рамках мінського угоди, але ми будемо продовжувати працювати з експертами по цьому напряму", - зазначила Меркель.

У свою чергу, Дональд Трамп сказав, що США підтримують мирне вирішення конфлікту на Донбасі. Він наголосив, що в цьому питанні позиція американської адміністрації повністю співпадає з Німеччиною і Францією, які є учасниками переговорів в Нормандські форматі.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, 17 березня німецький канцлер Ангела Меркель прибула з офіційним візитом до Вашингтона. У неї заплановані переговори з главою Білого дому Дональдом Трампом. На порядку денному у лідерів країн - відношення з Росією і врегулювання конфлікту на Донбасі.

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще