Канцлер Німеччини Ангела Меркель впала зі стільця під час перебування на фестивалі у Байройті - на прем'єрі постановки опери "Трістан та Ізольда".

Про це повідомляє видання Bild.

"Під час антракту Меркель пішла на кава-брейк до ресторану театру Фестшпільхаус, і там буквально сповзла зі стільця", - ідеться в повідомленні.

Читайте також: Меркель порівняла Facebook з пральною машинкою

Згідно попередньої інформації, канцлер знепритомніла, тому і впала. Однак під час прийому, трохи пізніше, представникам ЗМІ розповіли, що виною падіння, ймовірно, був зламаний стілець, а не погане самопочуття канцлера.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Коли Меркель принесли новий стілець, вона продовжила пити каву. Додивившись після антракту оперу Вагнера до кінця, вона розповіла журналістам, що спектакль їй сподобався.

Це не перший подібний випадок із главою уряду Німеччини.

У грудні минулого року під час з'їзду Християнсько-демократичного союзу Німеччини вона давала інтерв'ю телеканалам ZDF і ARD, коли раптово відчула себе погано.

Інтерв'ю довелося перервати на деякий час. Тоді ЗМІ повідомили, що стан напівнепритомності жінки був викликаний відчуттям голоду та зневодненням.