Сьогодні винищувачі НАТО перехопили над Балтійським морем одразу 12 російських військових літаків.

Як повідомили Національні збройні сили Латвії, російські літаки не порушували повітряного простору країни, передає РБК-Україна.

"Винищувачі повітряної поліції 29 липня перехопили над Балтійським морем біля кордонів Латвії 3 російських літаки Ан-26, один Іл-76, 4 Міг-31 та 4 Су-24", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, учора винищувачі НАТО перехопили поблизу повітряного простору Латвії три російських військових літаки.

Читайте також: Порошенко вимагає у Заходу 1240 ракетних комплексів Jevelin

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Останнім часом російські військові кораблі й літаки дедалі частіше фіксують поблизу повітряних і морських кордонів колишніх балтійських республік СРСР. При цьому простір держав вони не порушують, однак у випадку літаків йдеться про загрозу для цивільної авіації.

На Заході вважають, що польотами своїх літаків біля кордонів країн-членів НАТО Росія демонструє силу і тестує реакцію альянсу.