Ветеранам Сталінградської битви у Волгограді російська влада вручила святкові набори, які складаються із пляшечки йоду, дешевого алкоголю та мила.

Напередодні 72-ї річниці Перемоги ветерани отримали подарунки особисто від губернатора області Андрія Бочарова. В ньому були пляшка дешевої горілки, 200 грамів сиру "Сулугуні", шматок "Докторської" ковбаси, пляшечка йоду, упаковка лейкопластиря, бинт, шматок мила та інші господарські дрібниці.

Ветерани кажуть, що засмутила їх не вартість подарунка, а саме вміст, який показує зневагу до них.

"За ті ж кошти напевно можна було зібрати більше корисний набір", - поскаржився журналістам Олег Соколов, матері якого перепав такий "пайок".

Подарункові набори для ветеранів, яких залишилось дуже мало, викликали хвилю обурення серед місцевого населення. Пишуть, що чиновники заробили собі не черговий "джип" та припускають, що губернатора там хочуть підставити.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Всього на виплати на честь річниці перемоги у Сталінградській битві, за даними адміністрації регіону, з обласного бюджету цього року планувалося витратити 5,5 млн. рублів.