У Санкт-Перербурзі 81-річну блокадницю затримали у магазині за крадіжку масла. Жінка померла у відділку від серцевої недостатності.

3 лютого охорона магазину "Магніт" затримала пенсіонерку, яку запідозрили у крадіжці 3 пачок масла вартістю 300 рублів. Жінку передали правоохоронцям. У райвідділку пенсіонерці стало зле і до неї викликали "швидку". Незважаючи на зусилля лікарів, жінка померла від гострої серцевої недостатності.

Учора з'ясувалося, що звинувачувана Рауза Галімова пережила блокаду Ленінграду.

"Треба було обстежити її, перш ніж в міліцію тягнути, - каже голова громадської організації "Жителі блокадного Ленінграда" Емма Льошина. - Ми вважаємо, що у неї було тимчасове помутніння. А коли її доставили в поліцію, вона усвідомила, що трапилося, і совість не витримала".

Наступного дня власник магазину Сергій Галіцкий написав у Twitter, що охороні не варто було затримувати 80-річну жінку за таку дрібницю.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Учора прокуратура Санкт-Петербурга повідомила, що блокадниця не крала масла.

"На відеозаписі видно, що вона на місці біля каси пропонує розрахуватися, у неї руки трусяться, але співробітники магазину відмовляються і викликають поліцію, - зазначають у прес-службі відомства, передає "Русская служба новостей".

Додають, що пенсіонерка могла не помітити продуктів під сумкою. На виклику поліцію наполягла директор магазина.