Водій фури, в якій були помідори без фітосанітарного сертифіката, втік на автомобілі після огляду вмісту на білорусько-російському кордоні назад в Білорусію.

Про це йдеться на сайті Росссельхознадзора.

Автомобіль прибув на фітосанітарних пункт, який знаходиться на білорусько-російському кордоні, вночі 6 серпня. При огляді було встановлено, що маркування на продукції відсутнє, були виявлені сліди зриву етикеток.

Читайте також: Слідом за сиром в Росії знищать персики і нектарин

Дізнавшись про те, що продукція згідно з указом президент РФ підлягає знищенню, водій викрав автомобіль на територію Білорусії.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо, що наказ про знищення санкцій продукції набув чинності 6 серпня. Згідно з указом, ввезення окремих видів сільгосппродукції, сировини і продовольства з країн, які ввели санкції відносно Росії, був заборонений або обмежений терміном на один рік.