Один з членів відомої "Сан-Квентінской шістки" 71-річний Хьюго Пинель був убитий сусідом по камері у в'язниці американського штату Каліфорнія.

Про це повідомили в адміністрації виправних установ штату.

"Він безумовно був метою нападу", - заявила представник управління пенітенціарної системи штату Каліфорнія Дана Сімас.

Вона не надала жодної інформації про вбивцю Пінеля, оскільки це могло б піддати його небезпеці.

За словами Сімас, за нападом у тюремному дворі послідувала бурхлива реакція з боку інших ув'язнених. У заворушеннях брало участь близько 70 осіб. Для розгону бійки наглядачам довелося кілька разів вистрілити в повітря і скористатися перцевими балончиками.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Читайте також: В'язниця або шлюб - незвичайний вирок за хуліганство у Техасі

Нагадаємо, "Сан-Квентінская шістка" - група з шести ув'язнених, що спробували здійснити втечу з в'язниці Сан-Квентін в 1971 році.

Наразі лише один з членів "шістки" перебуває у в'язниці - 61-річний Вільям Тейт. Він відбуває покарання у виправній установі міста Соледад.

Інші співучасники втечі 1971 виявилися на волі багато років тому. Фліт Драмго і Луїс Таламантез покинули в'язницю в 1976 році, Джонні Ларрі Спейн в 1991 році, а Девід Джонсон в 1993 році.