Олександр Лукашенко, критикуючи відмову влади Росії надати допомогу Білорусі, заявив, що у РФ немає ні мізків, ні грошей.

Про це він сказав під час відвідування мінського заводу колісних тягачів, що виробляє в т.ч. шасі для ракетних установок, передає Радіо Польща.

Читайте також: Лукашенко звільнив машини Донбасу від плати за проїзд

За словами Лукашенка, Росія його "шпиняет" за "розворот на Захід" і при цьому відмовляється поставляти Білорусі озброєння та комплектуючі, а також намагається "за безцінь" придбати такі заводи, як той, що відвідував білоруський лідер.

Глава Білорусі зазначив, що Росія не хоче платити за завод $ 3 млрд, у стільки він оцінений білорусами, а має намір "забрати його за безцінь".

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Нас лякають, що Росія, мовляв, винайде свої" стоноги "і буде ядерні боєголовки перевозити на своїх - і на здоров'я! Якщо у них є сьогодні мізки і гроші, яких у них немає, - нехай винаходять!" - Сказав президент Білорусі, звертаючись до директора держпідприємства і групі супроводжуючих його чиновників.

Також Лукашенко додав, що білорусам слід зберегти свою землю.

"Я єдине не бажав би, щоб ми жили на чужій землі. Я бажав би, щоб ми ніколи не ходили більше в постолах і щоб нас батогом НЕ шмагали, як це завжди було в нашій історії", - сказав він.