Під час авіаудару авіації США в Сирії було вбито громадянина Великої Британії, якого вважають хакером ІДІЛ. Про це повідомляє Еспресо. TV з посиланням на газету The Guardian.

Вбитий бойовик народився у Бірмінгемі. У Сирію він перебрався у 2013 році та взяв собі псевдонім Абу Хуссейн аль-Брітані. Його вважали активним учасником так званого "кібер-халіфату".

Читайте також: "Ісламська держава" підійшла до кордону Туреччини

Аль-Британі вважався найвідомішим британцем, який воює на боці "Ісламської держави" після "джихадиста Джона". Останній відомий тим, що страчував заручників. Хакера вважають причетним до зламу акаунтів центрального командування США в Twitter та YouTube у січні цього року.

Нагадаємо, що в столиці Іспанії заарештували 14 осіб, підозрюваних у вербуванні в терористичне угруповання "Ісламська держава". "В околицях Мадрида і в різних частинах Марокко заарештовані 14 осіб, яких підозрюють у вербуванні найманців для участі у війні в Іраку і Сирії на боці угруповання "Ісламська держава", - повідомили у МВС Іспанії.

Популярні новини зараз
Лафа скінчилася, дострибалися: 9 причин, чому українці не отримають субсидію у 2024 році Вершкове масло та соняшникова олія: українців попередили про нові ціни Сім'ї возз'єднаються, будемо їздити – куди хочемо: астролог назвав дату кінця воєнного стану Українцям дали шанс позбавитися боргів за комуналку: далі може стати гірше
Показати ще