Законодавство Казахстану зазнало змін, згідно яких громадяни країни отримують національні паспорти із цитатами президента Нурсултана Назарбаєва. Ці зміни ухвалені у рамках законопроекту по відродженню національних цінностей.

Місцевий депутат Рахмет Мукашев розповів, що метою цього закону є відродження основних норм та цінностей загальнонаціональної патріотичної ідеї "Мәңгілік Ел" ("Вічний народ"). Окрім з'явлення у документах цитат "лідера нації", громадяни Казахстану також прийматимуть присягу при їх отриманні.

Президент Казахстану Назарбаєв нещодавно наказав розробити документ "Мәңгілік Ел", в якому повинні створити "національну ідею". За словами самого президента, цей проект буде унікальним і не матиме аналогів у світі.

Читайте також: Євросоюз продовжив санкції проти Росії на шість місяців

Нурсултан Назарбаєв очолив Казахстан у 1989 році, тоді він став лідером комуністичної партії республіки. У 1990 обійняв посаду президента незалежної республіки, та керує країною і досі. Він також має офіційний титул "Лідер нації".

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще