В американському місті Х'юстон (штат Техас) хлопець загинув, намагаючись зробити cелфі. Про це повідомляє портал Click2houston.

Нещасний випадок стався у вівторок, 1 вересня. 19-річний Делеон Алонсо Сміт (Deleon Alonso Smith) хотів сфотографуватися із зарядженою зброєю, але випадково натиснув на спусковий гачок і вистрілив собі в горло.

"У це неможливо повірити. Вчора був мій день народження, і він прийшов мене привітати ", - розповіла бабуся загиблого Алма Дуглас (Alma Douglas).

Брат хлопця, який знаходився в сусідній кімнаті, коли стався постріл, повідомив поліції, що пістолет вони знайшли у той же день. Наразі поліцейські розбираються в обставинах події.

Читайте також: Безмозкі мамаші зробили відверті селфі при дітях (фото)

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадуємо, що селфі нерідко стають причиною нещасних випадків. Фотографуючи самих себе, люди тонуть, зриваються зі скель, потрапляють під поїзди і гинуть від ударів блискавки.

Крім того, в лютому 2015 року недалеко від Денвера (штат Колорадо) через спробу пілота зробити селфі розбився легкомоторний літак.