Три потяги з двома тисячами біженців прибули на вокзал Мюнхена з Угорщини.

Велика частина мігрантів не стала залишатися в баварській столиці, а пересіла на інші поїзди, повідомляють у федеральній поліції, пише УНН.

Близько тисячі біженців поїдуть далі в Дортмунд (федеральна земля Північної Рейн-Вестфалії). Інші планують відбути в Брауншвейг (федеральна земля Нижньої Саксонії.)

Нагадаємо, перший потяг з біженцями з Угорщини через Австрію прибув до Мюнхену 5 вересня. Через велику кількість мігрантів керівництво залізничного концерну Deutsche Bahn вирішило запустити додаткові потяги і збільшити число співробітників на станціях.

Читайте також: Австрійський уряд прогнозує прибуття ще 10 тисяч мігрантів

Популярні новини зараз
Упустив Дантес і впіймав Кацурін: найвідвертіші і не зовсім чесні фото Наді Дорофєєвої Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

У цьому році кількість біженців суттєво зросла через активізацію конфліктів у низці країн Близького Сходу та Північної Африки. У січні-вересні 2015 їх число становило 351,3 тис. осіб, з них майже 200 тис. прибули на судах по Середземному морю. Загалом цьогоріч при спробі дістатися до Європи загинули 2,6 тис. осіб. За оцінками фахівців, до кінця року кількість мігрантів в країни Євросоюзу може сягнути 1 млн. осіб.