Глава Федерації спортивної боротьби Росії Михайло Маміашвілі не зможе відвідати чемпіонат світу з греко-римської, жіночої та вільної боротьби.

У США йому відмовили у візі, повідомили в прес-службі ФСБР, пише Кореспондент.

"Я переконаний, що дане рішення йде не зі світу боротьби. Разом з американськими борцями ми плечем до плеча провели переможну кампанію зі збереження боротьби в олімпійській програмі, і продовжуємо модернізувати наш вид спорту. Я впевнений, що Федерація боротьби США зробила все можливе для вирішення візового питання. Але змушений констатувати: політика в черговий раз виявилася вище спорту і здорового глузду", - сказав секретар ФСБР Георгій Брюсов.

Читайте також: У Конгресі США пройде форум на підтримку України

Чемпіонат світу з греко-римської, жіночої та вільної боротьби пройде з 7 по 12 вересня в Лас-Вегасі і стане основним ліцензійним турніром на Олімпіаду-2016.

Популярні новини зараз
Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще