Естонія поки не збирається будувати паркан на кордоні з Росією.

Про це заявила міністр закордонних справ Естонії Марина Кальюранд, передає РБК-Україна.

"Ні, сьогодні ми ніяку стіну не будуємо, сьогодні ми тільки очищуємо кордон, ставимо відповідні знаки. Але як ця межа буде охоронятися, коли, врешті-решт, ми або укладемо або не укладено договір про кордон, то це вже буде видно в майбутньому", - заявила Кальюранд.

Раніше дипломат заявляла, що дії Росії на сьогодні непередбачувані і безпека Естонії добре забезпечена. Однак, зазначила вона, ніколи ще після відновлення незалежності ситуація не була настільки складною, як зараз.

Наприкінці серпня з'явилася інформація, що департамент поліції та державної охорони планує дві третини частини кордону з Росією захистити парканом. Тоді чиновники уточнили, що це зроблять для охорони національних інтересів.

Популярні новини зараз
У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Читайте також: Латвія за чотири роки побудує стіну на кордоні з Росією

Нагадаємо, що 10 серпня глава МВС Латвії Ріхард Козловскіс заявив, що на кордоні з Росією хочуть побудувати стіну для вирішення проблеми міграції.