Президент РФ Володимир Путін наказав терміново провести перевірку військ Центрального військового округу Російської Федерації. Про наказ Путіна в ході наради в керівництві Міноборони заявив глава відомства Сергій Шойгу, пише "РБК".

"Перевірку провести в період з 7 по 12 вересня", - сказав Шойгу.

Війська округу, частина авіації інших округів, а також частини ВДВ і військово-транспортної авіації були приведені в повну боєготовність в 9:30 за московським часом.

У першу добу перевірки буде звертатися увага на тимчасові нормативи і здатність військ "виконувати заходи встановленої ступені бойової готовності". Пізніше будуть проведені навчання на полігонах, де перевірять готовність ВДВ до перекидання на великі відстані і висадки на незнайомій території.

Читайте також: У Маріуполі міліцію перевірили на боєготовність (фото)

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Шойгу також доручив головному управлінню міжнародного військового співробітництва та своєму заступнику Анатолію Антонову "проінформувати військових аташе іноземних держав про проведення раптової комплексної перевірки бойової готовності військ".