У Бразилії безхатько накинувся на озброєного грабіжника, щоб захистити жінку, і заплатив за це життям, передає УКРОП.

Події, що розгорталися біля собору Се, розташованого в центрі Сан-Паулу, потрапили в об'єктиви камер мобільних телефонів численних очевидців. Перед нападом злочинець Луїс Антоніу да Сілва, який нещодавно вийшов з в'язниці, в якій він провів 22 роки за тяжкі злочини, молився в соборі. Потім він вийшов з церкви і напав на жінку, яка щойно зняла готівку в банкоматі.

Зловмисник наздогнав жертву на сходах собору і на очах у десятків свідків схопив за шию і повалив на сходи церкви. Жінка кликала на допомогу, поки на її заклик не відгукнувся чоловік - 61-річний безхатько Франсіско Ерасмо Родрігес де Ліма.

Читайте також: У Казахстані директор ресторану взяв у заручники наречену

Йому вдалося наблизитися до грабіжника і відштовхнути від потерпілої, яка негайно втекла по сходах і опинилася в безпеці.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Злочинець щонайменше двічі майже впритул вистрілив в де Ліму, який продовжував боротися з ним. У цей момент до собору під'їхала перша поліцейська машина, і да Сілва почав стріляти вже у поліцейських. Правоохоронці застрелили його, випустивши не менш ніж 20 куль.