Влада Данії розмістила в кількох ліванських газетах оголошення про посилення правил отримання притулку в країні. Це крок направлений на зменшення потоку прибуваючих мігрантів.

Про це повідомляє ВВС.

В оголошенні перераховуються фактори, що можуть зробити Данію небажаним місцем для біженців. До списку входить недавнє скорочення на 50% соціальних виплат для охочих отримати притулок.

Також зазначається, що всім, хто планує отримати постійний дозвіл на проживання у країні, мають вивчити данську мову.

Всіх, хто отримає відмову в притулку, будуть швидко висилати з території Данії.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"Існує спеціальний центр для утримання тих, кому було відмовлено в притулку, щоб вони покинули Данію якомога швидше", - значиться в оголошенні.

Читайте також: Мігранти прорвалися через кордон поліції в Угорщині

Арабська і англійська версії замітки з'явилися в чотирьох газетах. Їх розмістило міністерство імміграції та інтеграції Данії.

Криза з напливом мігрантів в країни Європи досягла в цьому році небувалих масштабів з часів Другої світової війни.

Нагадаємо, цього року на територію європейських країн за приблизними підрахунками вже прибули близько 340 тис. мігрантів з країн Близького Сходу та північної Африки.