Завод будівельних матеріалів у Тульській області Російської Федерації виплатив частину боргів по зарплаті цеглинами.

Загальна заборгованість підприємства перед працівниками сягає 4,41 млн рублів. Готової ж продукції їм видали на суму 900 тис. рублів, пише Meduza.

Завод має майже 3,7 млн рублів боргів перед бюджетом і майже 70 млн рублів боргів за кредитами.

"З 20 червня 2015 року на "Радянському заводі будівельних матеріалів" арбітражним судом було запроваджено спостереження, призначений конкурсний керівник. 26 листопада суд розгляне справу про банкрутство", - йдеться у повідомленні.

Виплата зарплати готовою продукцією в Росії вважається ознакою 1990-х років. Так, у 1992 році Шляхоремонтний механічний завод Свердловської залізниці замість грошей видав співробітникам каструлі, відра, чайники та інший посуд. Проте випадки бартеру відбувалися і пізніше. Так, у 2009 році інспектори з охорони праці виявили на Уралі підприємство, яке розплачувалося зі співробітниками борошном і маслом.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще