Верховний лідер Ірану Алі Хаменеї спрогнозував, що Ізраїль може зникнути в наступній чверті століття.

Слова лідера Ірану передав канал CNN.

"Я б сказав Ізраїлю, що він не проживе наступні 25 років. Якщо дасть Аллах, то через чверть століття на Землі не буде такого явища, як сіоністський режим. До тих пір бойової джихадистської дух, що бореться і героїчний, не дасть сіоністам ні хвилини спокою ", - заявив Хаменеї.

Він також прокоментував ядерну угоду країни з "шісткою":

"Ми погодилися вести переговори з американцями тільки з ядерного питання і з важливих причин, і, слава Аллаху, наші переговорники добре зробили свою роботу ... Деякі люди намагаються представити Великого Сатану (США - ред.) Як ангела-рятівника. Однак іранський народ вигнав цього Сатану зі своєї країни; і тепер, коли ми вигнали його через двері, ми не повинні дозволити йому влізти назад у вікно й знову отримати владу ", - заявив верховний лідер Ірану.

Популярні новини зараз
ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

Ці слова викликали Реском критику прем'єр-міністра Ізраїлю Біньяміна Нетаньяху.

Читайте також: Міліціонери патрулють наметове містечко хасидів в Умані (фото)

"Він ясно сказав, що США - це Великий Сатана і що Іран збирається знищити державу Ізраїль. Цього не станеться. Ізраїль - сильна країна, і стане ще сильнішим. Однак після виступу тегеранського тирана напрошується висновок: всі відповідальні країни повинні співпрацювати, щоб зупинити тероризм і агресію Ірану, які, на мій жаль, лише посилилися в результаті укладення ядерної угоди ", - заявив представник Ізраїлю.