Роскомнадзор заборонив відео з останніми словами Олексія Навального під час суду по справі "Yves Rocher". Цей запис внесли в реєстр заборонених сайтів.

Наприкінці минулого року генпрокуратура РФ наказала заблокувати відеозапис з останніми словами Навального. Роскомнадзор після цього заборонив відео, але лише зараз ухвалив усі необхідні для остаточного вироку документи.

Окрім звернення Навального, у Росії під заборону потрапили ще кілька сайтів та відеозаписів із мітингами та демонстраціями проти влади. Російські закони дозволяють визнавати такі матеріали екстремістськими.

Читайте також: Росією керують "кремлівські гопники" - Рабинович

Після рішення Замоскворецького суду 30 грудня 2014 року, Олексія Навального засудили до 3,5 років умовного строку, а його брату Олегу дали той самий термін, але у в'язниці. Опозиціонерів звинуватили у корупції.

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Під час останнього слова Олексій Навальний різко висловився проти діючої правової системи у Росії та влади взагалі. Він закликав присутніх у суді покінчити з цим.