Греція може отримати до кінця листопада 2015 року кредитний транш на 3 млрд євро - решту першого траншу кредиту з нової програми фіндопомоги. Про це повідомив глава Європейського стабілізаційного механізму Клаус Реглінг, пише РБК.

Так, представники кредиторів Греції підтвердили, що країна, в разі виконання обговорених із кредиторами умов, може отримати до кінця листопада три мільярди євро.

Перший транш становить 26 мільярдів євро. З цих грошей Греція вже отримала в кінці серпня 13 мільярдів євро.

Читайте також: Єврокомісія попередила Грецію про можливість виходу з єврозони

"Три мільярди євро можуть бути виділені до кінця листопада для фіскальних потреб, якщо будуть виконані певні умови", - уточнив Реглінг.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, Міжнародне рейтингове агентство Standard&Poor's підтвердило довгострокові і короткострокові кредитні рейтинги Греції в іноземній і національній валютах на рівні "CCC +/C" зі стабільним прогнозом.